- Takk for meg, Meldal!

 

"Han Ransi" sier takk for seg etter ett år som lege i Meldal.


25.12.2012 -

Don Ransi Liyanarachi, eller "han Ransi", er ferdig med sitt vikariat på Meldal legesenter. På nyåret kommer Hans Bjørnar Hole tilbake fra studiepermisjon, og Ransi flytter til Kirkenes. Der skal han jobbe som kirurg på Kirkenes Sykehus.

- Det har vært en spennende opplevelse å jobbe her i Meldal, sier Ransi. Han startet som turnuslege her 15. september, og da danske Peter Nielsen sluttet sist sommer, ble Trondheims-gutten kommunelegevikar og tilsynslege på helsetunet.

- Jeg dro med meg ei liste med typiske meldalsord slik at jeg skulle ha mulighet til å forstå folk uten å spørre for mye - jeg er jo oppvokst i Trondheim og snakker kanskje litt mer fintrønder enn dere gjør i Meldal, sier han og ler.

Han er en blid og trivelig ung mann, Don Ransi Liyanarachi, og han synes stort sett han har klart seg bra som lege i bygda vår. - Men det er klart; alle konsultasjoner har ikke gått like greit, så det er sikkert noen her i Meldal som synes at jeg er en dårlig lege. Jeg vil imidlertid ønske alle de pasienter jeg har hatt kontakt med ei riktig god jul. Og takk for meg, meldalinger, jeg har hatt et spennende år her, avslutter Ransi som tar sine siste kontordager og legevakter her i dalføret nå i jula.

 

Tekst og bilde: AMS

Annonser


Medlemmer