Takk til Meldal Trykkeri som satte kronerullingen i gang

 

I senere tid har det vært vanskelig å få gode forhold i alpinbakken på Løkken. Det er flere årsaker til det.

01.02.2007 -

Grunnet variable værforhold er det vanskelig å preparere bakken når det riktige utstyret mangler. Minusgrader og mye snø er supert. Da kan snøen pakkes med kun et glattbrett bak på tråkkemaskina. Når det kommer regn og snøen blir tung og tett, er ikke glattbrett særlig effektivt. Det har da lett for å dra med seg snø og det blir klumper i bakken.
I tillegg til de variable værforholdene, er også en utslitt tråkkemaskin årsak til at forholdene ikke blir gode. Den siste uken har det bare vært motgang. Framakslingen har røket to ganger, og det har vært mye jobb å reparere skadene igjen, samtidig med at det koster mye penger uten at utstyret forbedres. Dette må vi gjøre noe med med. En annen utfordring som står for tur er selve skiheisen, som så absolutt skulle vært fornyet, men det vil medføre et stort kostnadsløft.
I Medalsavisa som kom ut mandag den 29. januar var det noen beskrivelser av hva vi slet med. Som det også stod i Medalsavisa er Løkken Alpinklubb i gang med å planlegge en innsamlingsaksjon for å kunne investere i ny tråkkemaskin slik at vi skal kunne tilby gode forhold i bakken i jubileumsåret. Det er i år 20 år siden bakken kom i gang.
Vi ser at Meldal Trykkeri startet opp en kronerulling og bidrar med kr. 5000,-. Det er vi meget takknemlig for.
Vi vil i slutten av neste uke ta kontakt med næringslivet i kommunen for å be om hjelp til å finansiere ny tråkkemaskin, slik at kommunens eneste alpinanlegg fortsatt kan være i drift.
Løkken Alpinklubb har for anledningen opprettet en tråkkemaskinkonto i Meldal Sparebank, kontonummeret er: 4260 46 63800.
Vi håper at så mange som mulig ser hva en slik alpinbakke betyr for barn og unge. Det gjør godt å komme bort fra dataskjermen og TV´n, ut i frisk luft i med fysiske utfordringer på ski og snøbrett. Ungene i bygda trenger denne bakken og et slikt tilbud.

For Løkken Alpinklubb
Olav Bergsrønning

Annonser


Medlemmer