TAXI !!!!!!!!

 

Hva forventer man når man ringer en drosjesentral midt på natten og de på sentralen sier at drosjen er der om femten-tyve min...? Jo, at den er der senest etter en halvtime i hvertfall. Ikke mye forlangt det vel?

10.04.2007 -

Dette var ikke tilfellet da jeg og noen venner skulle hjem etter en hyggelig skjærtorsdagsfeiring i Bulia.Drosje ble bestilt klokken to og vi fikk vite at den skulle komme etter ca et kvarter. Fint, tenkte vi, så rekker vi å komme oss opp til veien. Vi ventet en stund, men så begynte vi å gå imot drosjen, dette for å holde varmen selv om vi var godt kledd. Vi ringte sentralen etter en stund og de sa at jo,- den er på vei. Kommer om en liten stund. Ok, vi ventet ved krysset til Høydalen og måtte arrangere brytekamper for å holde varmen. Vi ventet en halvtimes tid, men ingen drosje. Ruslet videre i natten og ringte sentralen flere ganger med det samme til svar: "Den kommer snart" Da vi kom til dammen på Frilsjøen hadde det gått to timer siden vi bestilte og klokka var fire på natten.Også der ventet vi en stund før vi gikk videre. Endelig dukket den opp. Vi var slitne og kalde og lite fornøyd med servicen fra Meldal Drosjesentral, noe jeg også gav uttrykk for da jeg satte meg inn i bilen. La gå at det er påske og at det er tavelt og at de bare hadde fire drosjer ute, men jeg for min del syns det er lettere å forholde seg til et svar som: "Beklager, men vi har desverre ikke kapasitet til å ta den turen på en god stund." Istedenfor lover noe de ikke er i nærheten av å kunne holde. Sjåføren hadde heller ingen forklaring eller unnskyldning. Som et plaster på såret mente jeg at han kunne gi oss litt rabatt på turen og det fikk vi. Hele to kroner...
Jeg er ikke ute etter å "ta" noen og aller minst sjåførene, men ettersom jeg hører er ikke dette tilfellet enestående, og det må da kanskje være på tide å gå gjennom sine rutiner slik at slike episoder som dette kan unngås. Det hører med til historien at ingen av oss fikk frostskader eller varige men.

Lillian Nordstrøm


Annonser


Medlemmer