Tenning av julegrana i Midtbygda

Julegrantenninga på museet i fjor. Foto: Kåre Westerås

I Midtbygda blir det tenning av julegran både utenfor sentrumsbygget og på Meldal bygdemuseum søndag 27/11.


20.11.2011 -

Så er tida kommet for tenning av julegraner igjen. Søndag 27. november blir det dobbel-tenning i Midtbygda når julegranene skal tennes både utenfor sentrumsbygget og på museet. Løkken Musikkorps kommer og spiller julesanger utom sentrumsbygget, søndag 27/11 kl. 15.00. Det er Midtbygda Grendalag som er ansvarlig for arrangementet.

- Meldals nye ordfører, Are Hilstad, vil gjerne komme å holde en tale for oss og tenne lysene i julegrana, melder Eivind Anshus i Grendalaget. Han fortsetter: - Og når vi er kommet i skikkelig julestemning, går vi oppover til museet og tenner julegrana der også. Inne i Sølbergslånna er det godt og varmt, og der blir det salg av diverse mat og drikke:
Saft
Gløgg
Kaffe
Julebrød og gjærbakst

Og Anshus har mer å by på: -Toradergruppa kommer og spiller kjente og kjære julesanger for oss. Og kanskje kommer nissen, med noe lite i sekken sin? En god dose julestemning venter i hvert fall! Kom til julegrana utom sentrumsbygget, søndag den 27/11 litt før klokken 15.00. Velkommen, alle som en, sier Eivind Anshus i Midtbygda grendalag.

(Bildet er tatt av Kåre Westerås under julegrantenninga på museet i fjor - takk for lånet!)

Annonser


Medlemmer