Terje Tysland OG The Hærmætti Tysland Band til Storås!

 

For første gang i verden skal Terje Tysland og The Hærmætti Tysland Band stå på samme scene, og gjøre en konsert sammen!

Begivenheten finner sted på Storåsfestivalens første dag, 31.juli kl 19.00 på Hovedscena.


20.07.2008 - Magne Vullum

Storåsfestivalen melder om følgende:

Når The Hærmætti Tysland Band annonserte sin tilbakekomst for åfinansiere leteaksjonen til deres mor Torhild Tysland for noen ukertilbake, fant Storåsfestivalen fort ut hva vi ville gjøre. Nå var dettide for å få Terje Tysland og The Hærmætti Tysland Band på sammescene!

Etter noen runder så var begge parter med, og planen var klar;Tysland med The Hærmætti Tysland Band skal åpne hovedscena påStoråsfestivalen 2008!!

Konserten kommer til å bestå i flere deler og besetninger, liktspesialkonserten med rotmo og vømlingan i 2007. Blant sanger som skalframføres finner du Gutta på byn, Nå går det på Ræva. Heilie Livet, Ølover heile mæ og den nye Hærmættisingelen Født Foill.

Les mer på www.storasfestivalen.no

 

HTB_pressebildeTHE HÆRMÆTTI TYSLAND BAND ER TILBAKE!

Tyslandsvikas store sønner The Hærmætti Tysland band, gjorde i 2006 stor internasjonal suksess med debutalbumet Ørli Mornings og hitsingelen Øl over heile mæ. I et desperat forsøk på å redde småbruket fra kemneren, laget brødrene Tarjei, Tore, Trond og Tony Tysland et album som antageligvis vil bli husket som et av historiens beste og mest interessante musikalske verk, i hvertfall i Proppdal kommune, kanskje også blant noen på gatekjøkkenet nede ved ferjeleiet på Tekstad.

Nå er guttene tilbake, og igjen trenger de penger til en god sak. Den tragiske høsten 1988 forsvant guttenes mor Torhild Tysland sporløst etter en blåbærtur. Etter fjorten dagers søk i Semskaskogen og traktene omkring konkluderte Lensmann Propp med følgende «Nei, veit itj kor a e æ. Vi fainn bærre Matti Nykänen foill bak en plog, ellers itjnå.» Siden den gang har ingen sett eller hørt fra mamma Torhild Tysland, helt til en fredag morgen i april i år, da den åtti år gamle synske jordbærplukkeren Rigmor Lem, fikk en hellig åpenbaring og mente at hun garantert hadde sett Torhild i Syden, eller kanskje i Nigeria, eller muligens på Esso-stasjonen i Grong.

Familiens yngste sønn Tony, har nå lagt ut på en reise etter sin mor, mens resten av bandet skal ut på turne for å finansiere letingen. Turneen starter i Tydal 19.juli, og vil fortsette helt frem til Torhild er funnet.
Det nye albumet er ferdig innspilt i Heimbreinnt Studios i Tyslandsvika, men vil grunnet treg postgang i Proppdal kommune ikke være i butikkene før i slutten av oktober. Men fortvil ikke: Første singel fra det nye albumet, FØDT FOILL slippes allerede nå lørdag 5.juli, og kommer snart på en radiostasjon nær deg, hvis den ikke blir sensurert av storbonden på Propp Gård som syns Kent Göranz er et mye bedre band.

Har du sett Torhild Tysland? Hjelp Tore, Tarjei, Tony, Trond, Truls og Turid-Laila! Hør singelen på radio! Kjøp albumet i oktober! Kom på konsert!

Annonser


Medlemmer