Tett samarbeid mellom Storåsfestivalen og idrettslaga

 

- Det tette samarbeidet med idrettslaga er helt avgjørende for at vi kan arrangere Storåsfestivalen, sier Line Herrem i festivalstyret etter et viktig planleggingsmøte sist lørdag.


04.07.2011 - Magne Vullum

"Idrett i Meldal" består av handballklubben, fotballklubben, IL Nor og Meldal IL. Dugnadsfolket fra idrettslaga har tre ulike oppgaver i år - vakthold, matsalg og pengehandtering. Dette er fordelt på rundt 300 arbeidsøkter fra torsdag til søndag i festivaluka.

Denne gangen skal Idrett i Meldal igjen ha matutsalg for egen regning i det store teltet. På menyen står elg i pitabrød, burgere og trolig bakte poteter - alt sammen med den berømte og forunderlige hvitløksdressingen med hemmelig oppskrift. Bjarne Lund er leder for matsalget. I fjor stilte idrettslaga med mannskap til Storåsfestivalens eget matutsalg.

Videre skal idrettslaga ha ansvaret for all handtering av billetter, bonger og penger. Mannskapet har solid rutine fra i fjor og tidligere år. Ann Kristin Vinje er leder for dette på vegne av festivalen, og Kari Rikstad for idrettslaga. På møtet sist lørdag ble arbeidsopplegget for økonomikontoret gjennomgått i detalj.

Endelig skal folk fra idrettslaga være ordensvakter, sammen med mannskap fra Orkla Fotballklubb og under ledelse av et profesjonelt vaktselskap.

- Dette skal gi kjærkomne inntekter til laga, og samtidig håper vi å gi bygda et løft gjennom å bidra at det blir en vellykka festival, sier Kari Rikstad.

Storåsfestivalen åpner torsdag 28 juli

Tett samarbeid mellom Storåsfestivalen og idrettslaga 
På planleggingsmøtet deltok f.v. Line Herrem, Bjørg Vikan, Ann Kristin Vinje, Kari Rikstad, Ingrid Voll og Sivert Dombu. Odd Erik Sørløkk var også med, og er for anledningen fotograf.

Tett samarbeid mellom Storåsfestivalen og idrettslaga 
Magisk stemning i skogen i 2009.

Annonser


Medlemmer