Tømrer og spellmann 

 

Kjetil Stenberg ert ansatt hos Ole Lium Møbelverksted as og vi tok en liten prat med han da han sto og stilte inn datamaskina på den store pussemaskina. Her skulle han legge inn plater som skulle få den siste finpussen.  

10.03.2008 -
Kategori: Arkiv

Kjetil er utdanna tømrer og har tidligere jobba i Rindal og Orkdal. Det ble mye kjøring før og etter arbeidstid. Han bor på Kvamsgjerdet i Meldal og da Ole Lium Møbelverksted søkte etter folk, søkte han jobben. Han ble kjempeglad da han fikk denne stillingen. Nå kan jeg sykle til jobb, sier den blide gutten. Ved møbelverkstedet jobber han på forskjellige plasser og trår til der det er nødvendig.

Kjetil er medlem av Meldal spellemannslag og har spilt fele i mange år. Nå har det blitt færre medlemmer og mindre aktivitet, det er dårlig med rekrutteringa i spellemannslaget, sier Kjetil.
Mange av de eldre karene har slutta på grunn av høy alder, og det er fare for at det blir slutt for spellemannslaget. Det er snart bare meg og Jon Hove att, det skulle vært et større miljø for folkemusikken. Noe er på gang i Kulturskolen, så vi får bare vente og se, sier Kjetil.
Nå håper han på bra vær og fine skiturer i fjellet i påska.


 

 

Annonser


Medlemmer