Tradisjonell julefest 

Heldig og overrasket vinner 

Storås Gammeldansklubb arrangerte som vanlig sin romjulsfest 5. juledag. Nesten like sikkert er det at Erik står på scenen og spiller opp til dans. I år var det Gammel-Eriks, det vil si den opprinnelige besetningen.  

02.01.2008 -
Kategori: Arkiv

Annes perrasup smakte fortreffelig og i baren var det god drikke å få kjøpt. Alt lå an til en trivelig fest, og overraskelser ble det også denne gang. Det er blitt tradisjon at Storås Gammeldansklubb ved trekning gir en sjekk til en av de som betaler sin medlemskontingent i rett tid. Intetanende var Medalsavisa på forhånd forespurt om å ta bilde av den heldige vinner. Jeg var klar med kamera da de ropte opp årets vinner; Steinar Olsen. Marit Halsetrønning Krogdahl i Storås Gammeldansklubb overrakte gavesjekken.
Litt senere var gammeldansens leder Gjest Ove Lilleås på scenen og ba om oppmerksomhet. De hadde champagne å spandere på Ola Kvam med kone. Det var jubileum på gang, for paret hadde nemlig møttes for første gang ute på trappa femtdagsfesten for 10 år siden. Gratulerer!

Brit
 

Heldig og overrasket vinner Heldig og overrasket vinner 

10-årsjubileum 10-årsjubileum 

Annonser


Medlemmer