Tradisjonell vårfest på Å 

 

Den tradisjonelle vårfesten i regi av Folkeakademiet i Meldal er blitt veldig populær. Primus motor Odd Myrmæl forteller at han hadde satt ut 250 stoler, og vi så ikke en eneste ledig stol!  

30.06.2008 -
Kategori: Arkiv

Samfunnshuset var fullsatt og Rennebu Mannskor fikk æren av å starte underholdningsdelen. Dirigent Ann Kristin Haugerud hadde full kontroll på alle sine menn, og vi fikk høre mye flott sang. Det var lite vanlig korsang, vi fikk høre fra repertoaret til både Elvis og Beatles. Det var artig å bli invitert og jeg hadde ikke noe problem med å takke ja, sa Ann Kristin.

Johanne Bjørkhaug besørget pianomusikken under allsangene, og publikum så ut til å storkose seg denne kvelden. Vi fikk også se tidsbilde ”Den fjerde nattevakt” av Johan Falkberget. Utdraget, der scenen var fra smia til Ole Kanelsa er skrevet av Reidar Blokkeskar. Laila Fagerhaug Grut var instruktør for de lokale skuespillerne.

Det ble deretter en lengre pause og alle fikk kjøpt seg kaffe med godt til. Med så mye folk var det jo spennende om alle fikk brød til kaffen, men det virket godt planlagt og alle fikk noe å bite i. Loddselgerne gikk rundt ved bordene og fikk solgt ut flere bøker. Etter pausen fikk vi høre musikk med Åse og Sverre med toradere og trekkspill, akkompagnert av Rolf Erik og Edvin på gitar. Da fikk dansefoten under bordene fart på seg. Rennebu Mannskor fikk sunget ut i avslutningsnummeret, nesten så taket løfta seg. Publikum og kor avslutta den trivelige kulturkvelden stående med ”Fagert er landet”. 

 

Annonser


Medlemmer