Travel og allsidig kar 

Einar Løkken har arbeidet ved Coop Meldal siden 1990. Tidligere var han i mange år ansatt på Storås Sag & Høvleri. Der var han å finne på lageret i byggavdelinga. 

13.12.2007 -
Kategori: Arkiv

Etter "konkursen" ved Storås Sag & Høvleri jobbet Einar en tid på sagbruket hos Meldal Trelast. Da det i 1990 ble utlyst ledig stilling ved jernvaren på Meldal Samvirkelag, søkte han på denne. Han fikk jobben, og slutta på Meldal Trelast. Einar trivdes best med å selge byggevarer.
Til å begynne med solgte de også grovere bygningsmaterialer, men det har de slutta med. På jernvareavdelinga selger han verktøy, diverse materialer, maling og de fører hvitevarer. Nøkler slipes til, han kjører ut varer og i det hele tatt er han en allsidig kar som hjelper til der det trengs. Han trives godt i jobben, men nærmer seg pensjonsalderen. Hjemme har han et småbruk og har tusen ting som skulle vært gjort, sier han. Einar har også ei hytte, er mye ute i skog og mark, og går på jakt. Han kommer ikke til å ha fritidsproblemer når han blir pensjonist om ca. 1 år.

 

Annonser


Medlemmer