Travel tid for regnskapskontorene

 

Til høsten har regnskapsbedriften Steigedal Regnskapskontor eksistert i 16 år, og kan vel kalles veletablert.

23.02.2007 -
Det var i 1991 at Hans Magne Steigedal og kona Gun etablerte eget regnskapskontor i Løkken Varesenter på Løkken. Han forteller om hard jobbing og lite fritid, men visste at det måtte til for å opparbeide stor nok kundemasse til å livberge seg sjøl. Målsettingen om å holde høy faglig standard på oppdraga mener Hans Magne å ha klart.
Etter hvert ble det forlangt autorisasjon for å drive regnskapskontor, og Hans Magne måtte sette seg på skolebenken igjen. Fire eksamener på BI i skatterett, bedriftsøkonomi, regnskap og rettslære måtte til. Han hadde full jobb mens studiene pågikk, og minnes ei tøff tid. For noen år siden flyttet de til toppetasjen i bygget, og fikk bedre plass.
Han mener nå å ha funnet den riktige kundemassen, og har ca. 50 årsoppgjør. Arbeidstokken er utvidet med Tove Svinsås, og bedriften lønner nå 2,5 årsverk. Bedriften fører regnskap for alle bransjer utenom landbruk. Det er stadig forandringer i lover og regler, så de må være oppdatert til enhver tid. Derfor må de kurses hvert år. Kundemassen er i Meldal, Orkdal, Melhus, Hitra og Snillfjord. Hans Magne er fast på Melhus en dag i uka. Nå er det årsoppgjørstid, og noe som tilsier lange arbeidsdager framover. De regner med å bli ferdig med ”maratonløpet” innen utgangen av mai.

Annonser


Medlemmer