Tre priser til elevbedriften Huldremat

 

Hele 6 elevbedrifter fra 9. klasse ved Meldal Ungdomsskole deltok med bedriftene sine på Ungt Entreprenørskap sin messe på Støren i går.

02.02.2007 -

Bedriften Huldremat baker fylte horn og pizza, som de selger til lokale bedrifter og på skolen. De har nettopp fått solgt 1000 horn til By:Larm i Trondheim, som går av stabelen neste helg.
Vi sto opp kl. 6 en dag for å bake 500 horn! sier elevene. I Størenhallen vant de 14 elevene førstepris for beste elevbedrift, og fikk andre og tredjepris for godt utarbeida logo og stand. Om noen uker skal de delta på ei stor messe i Trondheim.
Bedriften Vaskebjørnene vant prisen for andre beste bedrift, og IT-Lan fikk prisen for tredje beste elevbedrift. Dermed kom 3 bedrifter fra Meldal ungdomsskole på pallen denne dagen. De andre bedriftene som deltok fra Meldal var Salatbar'n, Ut i arbeidslivet og Kjøp og salg. “Det var deltakere helt fra Sverige der”, sier elevene stolt. Ungdomsskolen har satsa stort på elevbedrifter dette året, og det viser seg at det lønner seg å satse.

Annonser


Medlemmer