Treningsstudioet i Fagerlia fornyer seg

Nye benker.

Nye apparater og benker er på plass hos treningsstudioet til Kari Eggamo i Fagerlia i Bjørnli. "Du må itj ta bilde tå mæ nei." Det sa noen av de spreke jentene som var møtt opp på trimmen på Bjørnli mandag. Men de fleste ble med på et bilde likevel, og det var bra for disse jentene er noen skikkelige sprekinger.

25.01.2009 - Frode Langeng

Jentene trimmer regelmessig hos Kari i Fagerlia. Avtalen med Kari var at jeg skulle ta bilder av det nye treningsutstyret hun har kjøpt inn til trimmen.

Se bildene under artikkelen!

Heldigvis hadde Kari fått støtte fra Mette Røed Heyerdahls Fond, slik at dette ble mulig. Jentene var i full vigør da jeg kom innom denne dagen, de syntes det var kjempefint at Kari kunne kjøpe inn nye apparater. Alle ville prøve de nye apparatene, elipsemaskina, romaskina, tredemølla, balansebrettet og vibrasjonsmaskina.

Jeg fikk inntrykk av at jentene synes dette både er god trim og veldig sosialt, de håper at det er flere som kan komme på trim slik at tilbudet fortsatt blir tilgjengelig. Kjempefint at de gamle lokalene som Løkken Gruver før disponerte kan benyttes til et supert tiltak som dette.

Kari har også utstyr som de med dårlig rygg kan bruke, dette har hun fått tak i hos en fysioterapeut. Mange behov kan dekkes med et besøk hos Kari, hun har også en gratis prøvetime, slik at du kan teste de forskjellige apparatene.

Kari har foreløpig åpent:
Man-Ons 1100-1500
Tirs-Tors 1500-2000

Spørsmål kan rettes til
Kari Eggamo 41579928

Trening for enhver_smak. 

I Fagerlia kan man finne apparater for enhver smak.

Dette er moro - ingen tvil!

Dette er moro - ingen tvil!

Her går det unna!

Her går det unna!

Muntlig passiar i pausen.

Muntlig passiar i pausen.

Elektriske benker. 

Nye elektriske benker å prøve ut!

Sola!

Solen er av typen Wolff 53 IG, har ekstra ansiktssol og kroppssol, med viftesystem.
Det er automatisk betaling ved solen.

 

Annonser


Medlemmer