Trimrom i kjelleren 

 

Det er et flott trimtilbud de ansatte i Meldal kommune har fått. Lena Løvnes vil gjerne vise oss rommet, og sammen med Monica Hellem og Marit Sivertsen blir vi med på en omvisning. 

17.04.2008 -
Kategori: Arkiv

Lena bruker trimrommet 3 dager i uka og er godt kjent med de forskjellige trimapparater. Monica og Marit er her for første gang og vi får være med å se treningsstudioet. Monica vil ta kontakt med fysioterapeut for å få gode råd til trening for sine stive muskler i skuldre og armer. Marit var ikke interessert i trim, men ble veldig begeistret for rommet som solsenga sto i, den kan hun tenke seg å bruke. 
Årsaken til at dette kom i gang for et år siden, var at Meldal Brannvesen hadde krav på seg om fysisk trening. I tillegg må røykdykkerne gjennom en fysisk test en gang i året. Arbeidsgiver har en forpliktelse til å legge til rette for fysisk trening for brannmannskap, sier Ove Smedplass. Tidligere rådmann ønska at flere skulle ha dette tilbudet og slik ble både Meldal Sparebank og lensmannskontoret med på dette tilbudet.

 

 

Annonser


Medlemmer