Trimtur til Garbergfjellet 

Mye stignig 

Gråværet skremte ikke folk fra å møte opp til tirsdagens trimtur. 24 damer og en mann starta fra parkeringsplassen, og det var stigning hele veien opp. Det var ingen hindring for de sprekeste damene, som hadde god fart opp grusveien. 

29.06.2009 -
Kategori: Arkiv

Undertegnede merka godt stigninga, og roa ned farten ganske fort. Grusveien gikk etterhvert over til traktorvei, før det ble ganske gjengrodd av gress og småkratt. De som gikk først i gruppa stoppa på ei lita slette, og venta slik at alle var samla ei lita stund. Turen fortsatte i bratt lende, og feltet strakk seg godt ut. Det ble litt klatring i fjell, og vi i baktroppen var spente på om vi klarte turens mål. Vi tok tiden til hjelp, og da vi kom ut av skogen møtte vi folk som allerede var på vei ned!
I duskregnet trivdes fluer og knott veldig godt, og dem ble vi godt kjent med! En fjellvåk sirkla rundt oss og skreik, den hadde nok reir i nærheten, og ei tjell oppdaga vi over en åskam. Da vi endelig nådde hytta på Garbergsfjellet, hadde vi møtt så og si alle fra gruppa på vei ned att. En kar fra Rindalssida var inne i hytta, og han hadde fyrt opp i ovnen. Vi tok oss tid til en liten rast, skrev navnet vårt i hytteboka og kom oss omsider ned til bilen. Vi vil nok opp på Garbergsfjellet igjen, men da skal vi gå opp fra Rørdalen ble vi enige om. Takk for turen! Siste trimtur før ferien går tirsdag 30. til Gammelsetra/Rauhatten-Grutbakkan. Møt opp klokka 18.00 ved Å-bua hvis du vil være med. 

Mye stignig Mye stignig 

Turen gikk gjennom busk og kratt, og var bratt!  Turen gikk gjennom busk og kratt, og var bratt!  

En liten pause der alle var samlet  En liten pause der alle var samlet  

En litt spesiell einebusk  En litt spesiell einebusk  

Her er folk på vei ned ett</div>
      </div>  
    </article>
    
    
  </div>
  <div class=

Stilling ledig
Hva skjer

Se flere…


Annonser

Annonser


Medlemmer