Trivelig grillfest på Løvbytunet

Dagny Skjøtskift var dagens grillkokk.

Det årlige høydepunktet med grillfest og langbord utendørs gikk av stabelen på Løvbytunet denne uka til tross for regn i lufta.


01.07.2011 - Magne Vullum

Beboerne og de ansatte ved Løvbytunet har tradisjon for å ha langbord med grillmat og godt tilbehør en gang hver sommer. I fjor ble grillfesten avlyst på grunn av det evigvarende regnet. Også i år ble hageselskapet skjemmet av noen regndråper, men ved hjelp av parasoller, hodeplagg og sporty innstilling kunne alle kose seg med pølser, karbonader og salater ved det trivelig pyntede bordet i “bakgården”.

- Vi har så enestående ansatte her på Løvbytunet, sier beboer Annie Snoen. – Minst to av de som er her i dag har egentlig ferie, men de vet at den årlige grillfesten betyr mye for oss, så de stiller opp. Handler mat, ordner med grill og langbord ute. Nå strever de med de tunge parasollene slik at vi ikke skal bli “blaut” av det forbaskede regnet. De gjør alt for oss, mener Annie. – Det hadde forresten vært trivelig om ordfører eller rådmann kunne kommet på besøk hit også, legger hun til før hun triller stolen sin på plass ved bordet.

Der sitter mange allerede. Marta Sagvold, Asbjørg Skjuleng, Agnes Westberg, Gjertrud Rigstad, Ingebjørg og Johan Haugen, Else Engen, Ingrid Sæther, Johanne Stenvik, Ester Andersen og Dagny Skjøtskift har vært på plass ei god stund nå. Dagny er dagens grillkokk og passer på pølser og karbonader som en smed. Her skal ingen få brent mat!

De fast ansatte Anita Sundsfjord, Kari Stafne og Ann Karin Røsespås strever med parasoller og klager litt over været som aldri er på deres side. Men praten går, og alle koser seg med den årlige grillfesten ved Løvbytunet.

Trivelig grillfest på Løvbytunet
Kari Stafne og vikar Solveig Rødsjø skjenker drikke til Johan og Ingebjørg Haugen og Agnes Westberg. Med ryggen til: Marta Sagvold.

Trivelig grillfest på Løvbytunet
Johan Haugen sjekker om Anita og Ann Karin klarer å få opp de tunge parasollene. Marta Sagvold og Ingrid Sæther har søk ly under hodeplagg.

Annonser


Medlemmer