Trollheimen rundt 1. mai 

 

I år som i fjor arrangerer Skållåbøtta MC et MC- treff med en rundtur rundt Trollheimen. Oppmøte i fjor var meget vellykket og publikum satte meget stor pris på å se alle motorsyklene samlet. - Treffet i fjor var en suksess, sier nestformann Helge Ringli.  

30.04.2008 -
Kategori: Arkiv

I år starter vi i igjen og turløypa er den samme som den var i fjor. Storås, Berkåk, Oppdal, Sunndalsøra – over dammen, Surnadal, Rindal og via Storås igjen.
I fjor var det mange som slo av en prat med mc-entusiastene og Ringli lover at ingenting er forandret i år. Praten går løst og fast om sykler, kubikk og utseende.
Det er mange som ser frem til dette hvert eneste år. Det er liksom starten på sesongen og det ”e ækstra artig når det møte opp mytji folk” konstanterer han.

Helge Ringli oppfordrer så mange som mulig til å møte opp og slå av en prat med MC-folket. Vi er garantert å se der i fra klokken 10.45 og avreisen skjer i mellom klokken 11.30 og 12.00. Det blir salg av kaffe og vafler og kaker samt loddtrekning vil vi tro. I fjor var førstepremien en ATV.

Møt opp 1. mai for en god prat og mye fine sykler å se på……  

Annonser


Medlemmer