Trøste og bære, her skal alt på stell til fredag!

Litt rotete blir det jo... kan man si. Men det kommer seg!

Fredag 1. februar klokka 10.00 presis åpner den nye Prix Løkken. Det skulle man ikke tro i dag!


28.01.2013 -

Formiddag mandag 28. januar, og den nye butikken er et 900 kvadratmeter stort kaos!

- Men dette skal vi ro i land, smiler både Vidar Schei og Vidar Haugnes (henholdsvis driftsjef i Prix i Coop Orkla Møre og butikksjef i Coop Prix Løkken), men de får et litt stresset drag i ansiktet, begge to, når de ser på kaoset omkring seg.

Innflytting i ny Prix 017Trådløse, selvjusterende "prislapper" festet til hyllene. - Tøft, synes Vidar Schei som gleder seg veldig til fredag.

- Joda, nikker Vidar Schei, som har vært med og fylt opp mange nye butikker tidligere. - Joda, dette går fint, sier han. - Stress og kaos hører med i denne fasen, men på fredag er butikken fylt med varer og både Løkken-byggen og andre kan spasere inn i en splitter ny Prix XL. Det blir stas både for oss i Coop Orkla Møre og for kundene. Velkommen til 900 kvadratmeter ny butikk fylt med tusenvis av ulike varer, ønsker Schei og Haugnes og viser stolt fram de mange titalls meterne med kjøleskap, de utallige hyllemetrene, de nye fryserne og ikke minst all aktiviteten i den nye butikken.

Butikken tar mål av seg til å bli en såkalt Prix XL; det vil si at den har ca 5500 varetyper/varelinjer med blant annet litt småelektrisk, kjøkkenutstyr, litt hus & hjem, garn, kyllinggrill og mye mer ferskvare. I dag, mandag, var i hvert  fall knekkebrødet på plass!

Innflytting i ny Prix 008Meter på meter på meter med kjøleskap som skal fylles med melk og ost og ferskvarer av alle slag...

Innflytting i ny Prix 016

Og fredag klokka 10.00 åpner den nye Coop Prix Løkken. Vi gleder oss!

 

AMS

 

Annonser


Medlemmer