Tryller med blomster

 

Når Liv Anne Sugustad blir varm i trøya, tryller hun fram de flotteste buketter og oppsatser. Meldal Hagelag i samarbeid med Å Gartneri arrangerte blomsterkveld hos Ragnhild Borchsenius på Ree Norgard og hun ønska oss ca. 30 damer, velkommen.

31.08.2007 -


Liv Anne har vi engasjert for femte året, til å lære oss å sette sammen blomster, - og enda har ikke styret blitt lei, sa Ragnhild. Liv Anne på sin side var veldig spent på hva hun skulle bruke når hun kom til en så fin hage.

Liv Anne bruker egne ord:
For det første må vi huske at den på forhånd oppbløtte oasisen må stikke 5 cm over krukka. Bruk 50/50 av grønt og blomster. Varier med forskjellige grønne blader, og vær ikke redd for å bruke blomsterknopper. Plukk av bladene på blomstergreina, og husk å lag et skråsnitt før du lar den gli inn i oasissen. Et godt råd, la blomster og grener stå ei stund i vann før du setter i gang. Ja, det så enkelt ut når vante hender trylla fram buketter. Dere må øve og øve, ikke vær redd for å prøve!

Da "det lei på" fikk vi servert kaffe og kaker. Som betaling kjøpte vi lodd, og gevinster var de flotte bukettene og oppsatsene Liv Anne laga om kvelden. Hagelaget vil i samarbeid med Bygdekvinnelaget arrangere en vin/urtekveld på Bergmannskroa den 12. oktober, med lokale råvarer.
Annonser


Medlemmer