Tull og tøys

 

Litt tull må det være. Helst til rett tid, rett sted og gjerne rett mottaker. Tull er ikke for alle...så da får jeg bare tulle videre og dere får avgjøre om dere vil høre mer tull og tøys...

20.11.2008 - Wenche Rennan
Kategori: Arkiv

Om dette er rett sted for tull og tøys, vet ikke jeg. Men ettersom ingen, enno, har prøvd å stanse meg, drar jeg like godt til med noen linjer med vissvass.. (hvem sa igjen?!)
Noen mennesker tuller sjelden. Det må være et strevsomt og kjedelig liv. Andre igjen tuller mye, det ser ut som om dem lever et godt liv. Så er det noen ting man kanskje ikke bør tulle med, helt avhenging av hvem det gjelder.
Jeg ser nok at noen syns, altså tykkje, at jeg tuller for mye. Skrå, smale blikk vitner om det. Er det ikke rart, at da tuller jeg enda mer! Guste gøittj bli det da. Og tenk å drive å skrive om alskens tinger og tanger på denne måten, med frekke replikker og dumme historier! Å jo, jeg syns jeg hører det.... Men du verden så artig det er! Faktisk, ja faktisk så små-ler jeg godt sjøl av og til, og da har jeg vel oppnådd noe...Får jeg i tillegg noen andre stakkarer til å dra på smilebåndet, ja da har jeg sannelig klart noe stort!

Hjemme på Torvet ler vi mye, ja mye! Av nesten hva som helst. Aller mest ler jeg -ha-ha-ha når L'pool går på en skikkelig blemme eller når de må ha hjelp til å vinne - altså straffe! Ha ha... (vart du sint no Terje...)(og hvem glemmer vel sunnmøringens flotte sjølmål...)
Ellers ler vi godt av hverandre, litt privat oppvisning og gode historier er glimrende familiesyssel. Her får ALLE være litt stjerne, det gjør susen! Så har vi noen strofer som hver eneste gang setter igang ei latterkule så den velfødde kroppen rister (og rister, og rister...). En dag uten latter er en bortkastet dag, var det en som sa. Det er som om jeg skulle ha sagt det sjøl! Noe jeg nettopp gjorde... 

Kanskje har det noe med hvor høytidlig man tar seg sjøl eller hvor redd man er for å dumme seg ut. Jeg? Finnes ikke snev av sjeanse, er jeg redd (redd? nei, kun for bjønn..). Ikke alltid like bra, sier Kalljn. Som f.eks. i butikker der jeg syns prisene er i dryyyygeste laget... da blir Kalljn borte bak en reol.... akk ja, men vi ler av det etterpå. Sjølsagt!
Her har jeg brukt av min verdifulle tid (ha-ha-ha...?) til å tulle med noen bilder. Tull dere videre, både her og hjemme...

 

 

Gr__nne_skudd.jpg

Grønne skudd allerede.
Eller er de litt uggen bare...

 

 

 

Novembergren.jpg

En litt frossen novembergren.
No ligg snøen fra den grena på trappa... hm..

 

 

 

Rosa_sn__.jpg

Og på Torvet har vi snø, ingen bombe det...,
men vi har snø med rosa sjatteringer!
Det har ikke dere, det har ikke dere....

 

 

Tre.jpg

Kald bjørk med lauv og dråper på.
Ja, hva mer skal man si...

 

 

N__tteliten.jpg

Hadde tenkt å gjøre Emil Ekorn litt blå-lilla i pelsen,
men han var så bedårende i ekte pels at jeg klarte det ikke...

 

 

Rosefjell.jpg

Helt psyko jo!
Tenk dere rosa snø i tretoppene med snøfnugg som roser!
I have a dream..

 

 

Scizo.jpg

En liten frekkis av en rose til slutt.
Til sommers vil jeg prøve å få til en slik en uti hagen...
(hvis jeg klarer å få rosebusken inn i datamaskina og gjennom tastesystemet...)

Et bilde som ikke var tulla med, var forsida av Oti-avisa denne gang,
den flotte 18-åringen på bildet er min niese!
Slik tuller man ikke med...


Tullete hilsen fra Wenche   -  tøysa fra Havebyen...

 

 

 

Annonser


Medlemmer