Tung avslutning av kampen for junior

 

Søndag var junior i byen og møtte Heimdal 1. En kamp som var jevn resultatmessig til det gjensto 10 minutter av kampen. Enda engang presterer vårt unge lag meget bra i store deler av kampen. Men resultatet uteblir. De er også inne i en svært hard del av sesongen, noe som gjør at enkelte spillere lider av alt for mange kamper og småskader. Vi måtte derfor avslutte kampen uten fullt lag på søndag.


28.09.2010 - Magne Vullum

Heimdal startet førsteomgangen med et heldig mål etter et frispark. Ballen gikk under muren vår og lurte keeper - Eirik Solem. Etter et kvarter økte Heimdal ledelsen til 2-0 etter et fantastisk volleyskudd fra tretti meter. Slike treffere går det ikke å beskytte seg imot. Kampen var relativt jevn ut omgangen. Meldal reduserte også til 2-1 rett før pause etter et selvmål, som ble presset inn av våre angripere.

Andreomgangen startet med et par farlige Heimdalangrep, før Meldal fikk ordentlig fart på spillet. Meldal presset da utligning lenge. Mange store sjanser kunne godt gitt uttelling med litt tur. Det skal også sies at Heimdal hadde giftige kontringer når vi var dristige framover. Vi stilte med kun 12 mann i dag, da gutte16 hadde kamp samme dag. Med to spiller ute med skade de siste ti minuttene. Ble det tungt i hodet til våre spillere. Heimdal nettet hele tre ganger på tampen, slik at resultatet ble 5-1 til Heimdal.

Nå er det en ukes kamppause for våre spillere. Noe som skal gjøre godt. Enkelte har spilt opp til tre nittiminutter i uka – uholdbart. Selv om trepoengerne har uteblitt, er det ingen tvil om at guttene får bra matching og vil vokse på dette framover. Vi har nå igjen fem kamper. To av tetlagene og tre lag som har prestert omtrent som oss.

Bjørnar Skjevdal

Tung avslutning av kampen for junior.
Det gikk tungt til slutt

Tung avslutning av kampen for junior.
Lars duellerer

Tung avslutning av kampen for junior.
Ola på volley

Annonser


Medlemmer