TV-aksjonen ´´Sammen for barn´´

 

Engasjerte elever og lærere kunne si seg godt fornøyd Åpen dag på Å skole. I år valgte skolen å støtte TV-aksjonen, og inntektene går som kjent til å hjelpe barn som er berørt av HIV og Aids.

22.10.2007 -


I løpet av noen formiddagstimer ble det samlet inn 9000 kroner på loddsalg og kaffesalg. Det regnes som en kremjobb å få være loddselger på skolens tilstelninger, og også denne gangen kjøpte både gjester, elever og lærere massevis av lodd.

Elever underholdt sine gjester med opplesning, dans, skyggeteater og ikke minst fin sang. Senere ble det disket opp med varme boller og nystekte vafler. Maten er det elevene som har laget. Heimkunnskapsgruppa har bakt boller og kaker, og 1. og 2. trinn startet dagen med vaffelsteking. Alle må ta et tak når det inviteres gjester til gards.

I dagene forut har mellomtrinnselevene utført dagsverk for velvillige arbeidsgivere i nærmiljøet. De har bidratt med vedarbeid, husarbeid, dekkskifte og dataopplæring, og mange har tatt på seg bakejobber. Dette er arbeid som har foregått på ettermiddagstid, og med denne ekstra innsatsen samlet de inn 2300 kroner til barn som ikke har det like godt som de selv. Dette fortjener de en ekstra takk for.

En annerledes dag der elever går sammen for å hjelpe andre barn er flott, og 11300 kroner kunne settes inn på konto til inntekt for årets TV-aksjon.


Marit Dalsegg Tokle

Annonser


Medlemmer