Tyvstart i Trollheimen rundt 

Sindre Gjønnes og bestefar Magne Andersen 

Det var stort oppmøte av motorsykler og tilskuere ved årets ”Trollheimen rundt”. 1 til 2 timer før starten skulle gå klokka 12.00, var de fleste motorsyklistene på plass. Fergebilletter ble solgt på startplassen, og det ble tid til sosialt samvær og beundring av sykler.  

01.05.2008 -
Kategori: Arkiv

Vi tok en liten prat med 10 ½ år gamle Sindre Gjønnes, som skulle være med på sin 6. tur. Tidligere hadde han vært med pappa Stig på 3 runder Trollheimen rundt, og i dag var det 3. tur med bestefar Magne Andersen. Ikke noen tvil om at Sindre er glad i å kjøre sykkel!

Vi kom i prat med en kar i fra Orkanger som tidligere har vært med og kjørt denne turen 1.mai. Han syntes det var en kjempeopplevelse å kjøre på ei rekke opp til Oppdal, som var første stopp med kafferast. Det var alltid masse folk langs veien som ropte og vifta med flagg. I dag starta de første allerede kl. 11.00 og flere fulgte etter i små grupper. Da klokka viste litt før 12.00 var så å si alle syklene borte, og etternølerne som kom på sykkel så seg spørrende rundt. Hvor er alle startende sykler? Vår venn fra Orkanger trodde det kanskje var ønsket om å komme tidligst mulig til Oppdal for å finne ledig bord at så mange "tyvstartet"! Kanskje det hadde vært en idé at et idrettslag eller lignende der kunne stilt opp og sørget for mat og plass for alle på denne dagen?

I følge Birger Bjørnås blir det jubileum neste år og da går starten fra Heggøya. Da må de prøve å få til en felles start for alle syklene, ønsket han. Værgudene var i godlynne, selv om det var noe vind i seilene. 

Sindre Gjønnes og bestefar Magne Andersen Sindre Gjønnes og bestefar Magne Andersen 

Mange var møtt fram ved begivenheten Mange var møtt fram ved begivenheten 

Annonser


Medlemmer