Uforglemmelig Torghattfestival

 

Løkken Musikkorps reiste torsdag 21.juni til Brønnøysund for å delta på en uforglemmelig Torghattfestival. Dette er en landsfestival for amatørkorps, og arrangeres hvert 2. år. I år var det hele 22 korps som deltok og ca. 600 korpsmusikanter. Festivalen er så populær at korps står på venteliste for å være med!

26.06.2007 -


Med oss på reisen hadde vi Hølonda Hornmusikklag. Vi hadde felles øvelser før vi tok turen nordover, der opplevelsene sto for tur. Torsdag kveld ble vi mottatt med champagne og utlevering av byens nøkkel. Senere på kvelden var det konsert på hurtigrutekaia til stor jubel fra hutigrutas passasjerer. Fredag spilte vi barnekonsert i gågata, deltok på skjærgårdscruise som tok oss med rundt Torghatten, samt spilte konsert på tørrfiskbrygga.

Lørdag spilte vi forskjellige konserter, men høydepunktet var kanskje da 600 musikere smeltet sammen til ett stort korps og marsjerte og spilte seg gjennom Brønnøysund sentrum.

Alle korpsene ble oppfordret til å komme innom festivalbutikken Dressmann for å spille eller synge en sang, og dermed være med i trekningen av et gavekort. Løkken Musikkorps er glad i å synge, og vi kunne derfor ikke la denne muligheten gå fra oss... Vi troppet opp og sang "Nisser og dverger". På banketten lørdag ble vinneren utropt, og Løkken Musikkorps ble den heldige vinner av et gavekort på 500,-!

Søndag tok vi turen opp til Torghatten og spilte konsert der før vi vendte nesen hjem igjen.
Brønnøysund vet å benytte seg av lokale råvarer, og middagene var selvfølgelig hovedsakelig basert på hva havet hadde å by på. Fredag fikk vi en variert meny, alt fra reker til måseegg, mens lørdag var det ovnsbakt laks som ble servert. Vi hadde også et nydelig vær under oppholdet, noe som bidro til at opplevelsen av festivalen ble enda bedre.

Vi takker Brønnøysund Musikkorps for et FANTASTISK arrangement, og håper å få komme tilbake en annen gang!

Se www.bmk.no for mer informasjon om festivalen og Brønnøysund musikkorps.

Ønsker DU å spille i korps? Ta kontakt med Løkken Musikkorps` leder, Andrè Martinussen; mob: 41468599 eller på e-post: andre-ma@online.no.
Vi har også vår egen hjemmeside: www.lokken-musikkorps.no

Vi gir deg opplæring på instrumentet hvis du ønsker.

Velkommen som korpsmedlem!

For Løkken Musikkorps,
Hilde Staveli Solli


Annonser


Medlemmer