Uke 11/2007

 

 

Spar Meldal er en fullsortent dagligvare butikk med tilleggstjenester som post i butikk, medisinutsalg og tipping. Butikken ligger fint plassert midt i Meldal med Blomsterforetning, frisørsalong, Lensmannskontor, Postomfordeling og 2 Leiligheter på samme tomt. Så det er til daglig stor virksomhet på det lille området i sentrum.

fasade240.jpg


11.03.2007 - Per Sigbjørn Stølen
Kategori: Bli kjent med...


Spar Meldal drives av Terje Elshaug som også eier 1/3 av selskapet.

De øvrige av de 9 ansatte er:
Ann Britt Sneen, Ruth Adele Elshaug, Wenche Gunnes, Magni Solum, Erik Einum, Karianne Lo, Aud Inger Voldøien, Bente Groeggen og Reidun Monica Steigedal.

Det har vært drevet handels virksomhet på stedet helt siden 1872. Butikken het da Meldal Handelsforening. I 1978 kjøpte Magnar Elshaug ”foreninga” og butikken skiftet navn til Meldal Handel. Meldal Handel ble medlem av Spar kjeden i 1993 og skiftet navn til Spar Meldal. Spar kjeden er en internasjonal butikk kjede som i Norge eies av Norgesgruppen.

I 1997 solgte Magnar driften til Kvikk AS som fremdeles er eiere. Den gamle butikken ble revet og en ny og mer moderne butikk sto klar til åpning 1. juni 1997. Siden starten i 1997 har butikken utviklet seg og vareutvalget har blitt større for hvert år. Service tilbudet til kundene også har økt.

I 2002 fikk butikken Post i butikk som innebar en del omstillinger for butikken og de ansatte. Nå skulle de ikke bare drive med dagligvare men også selge bank og posttjenester. Kvikk AS kjøpte sammen med Knut Brattberg Fossum AS som er en Spar butikk i Soknedal så nå er selskapet medeier i to butikker.Omsetningen på Spar Medal har økt jevnt hvert år og i fjor omsatte butikken dagligvare for nesten 20 millioner kroner. Framtiden ser lys ut men konkurransen med alle de store butikkene på Orkanger blir bare større og større for hvert år men det vil nok alltid være et behov for en dagligvare butikk i Meldal sentrum. Målet til butikken er å yte god service, ha et stort vareutvalg og ha gode og aktuelle tilbud.

Alle er velkommen til en trivelig handel hos Spar Meldal.

 

 

 

Annonser


Medlemmer