UKENS SKRÅBLIKK 

 

Ja, da er Medalsavisa i gang med å se på hva som har skjedd rundt oss her i verden, med et skråblikk, vel og merke. Politisk ukorrekt, uhøffelig, ubarbert og ikke minst med en klype humor på alt som har skjedd i løpet av denne uken. 

25.04.2008 -
Kategori: Arkiv

 


 


Jeg vil starte med å gi samtlige politikere i Meldal mye skryt. Ja du leste riktig. Mye skryt. Hvorfor det ? Vel, nå har det seg slik at man skal gi skryt når de fortjener det, og en masse ris og dævelskap når de fortjener det. Men hvorfor skryt denne uken ? Jo de har for en gangs skyld dratt det politiske lasset i en og samme retning….. Helt uavhengig av partitilknytning. Det ser ut til at de klarer å bli enige om skolebruksplanen, og ut i fra det man kan lese av hva som har skjedd hittil i andre lokalpolitiske saker, så skjer det ikke fullt så ofte. En stor rose til alle de som sliter bakenden av seg vedrørende skolebruksplanen. Men, en liten skrape i lakken får de imidlertid også. Hva er det de tenker på når de bestemmer at avgiftene i kommunen skal være så høye da…….. Jeg trodde Meldal Kommune var interessert i at det kom flere mennesker tilflyttende, og da hjelper det svært lite å si ”Vi har god kvalitet på våre tjenester”. Undertegnede har snakket med en god del mennesker i kommunen og alle lurer på det samme ? Når kommer oppfølgeren til setningen ” Vi har god kvalitet på våre tjenester ” ? Det var ingen som tok seg tid til å forklare hvor god kvaliteten er, og på hvilke områder den er god……. Dette bringer meg over på et annet tema som har passert oss denne uken… Jenser’n….. og da snakker vi om statsministeren….. Hvordan er det mulig å gi bort så mye penger i løpet av så kort tid…… 500 millioner…. Riktig nok småpenger i forhold til BNP, men 500 millioner er nå en gang 500 millioner…. Vi behøver ikke å være best i klassen i absolutt alle sammenheng…


Jeg må også dra på smilebåndet når det gjelder Norges desidert største avis, (nei det er ikke Medalsavisa.no eller Avisa Sør-Trøndelag vi snakker om), men løssalgsavisen VG. De er kjappe ut med en sak som andre ville ha kalt en filleting, men de er desidert de eneste som klarer å få leserne interessert i denne filletingen ved å blåse det stort opp…. La oss gå ca ett år tilbake i tid… Den aktuelle dagen var den samme dagen da de fant igjen hundespannkjøreren på oppdal i god behold. Vel, uansett så hadde VG i samme periode der et stort oppslag på midtsidene sine om et reiseselskap som hadde skrevet så å si alle sine reisedestinasjoner feil. Greit nok, alle kan gjøre en feil eller to, men det de ikke passet på var å skrive de 5 første listetoppartistenes navn riktig….. Alle de 5 første listetoppartistenes navn var rett og slett stavet feil…. Og det er her man ville ha dratt på smilebåndet. Først kritiserer de at et reiseselskap bør ha gode kunnskaper i norsk, men de klarer tydeligvis ikke å skrive navnene på listetoppartistene riktig….. Kanskje de bør sjekke korrektur før de riser noen. Da de skrev om hundespannkjøreren så var det på’n igjen, men denne gangen var det matematiske beregninger de ikke klarte. Hundespannkjøreren sa at han hadde med seg 10 nødbluss, og VG klarte da og skrive at han hadde brukt 7 og de 2 siste skulle han spare !!! Er det slik å forstå at det er 1 blindgjenger igjen der oppe…. ? Så avslutningsvis kan jeg bare si at for å bli en journalist i VG trenger man NG i norsk og stryk i matte……..


Vel, det var alt for denne gang. Neste fredag er det på’n igjen med et skråblikk på det som kommer til å skje i media i neste uke…. Ha en fortryllende helg alle sammen.


 


Vargtass

 

 

Annonser


Medlemmer