Ung NM-deltaker 

 

Gunn Mari Sørløkk er 18 år og frisørlærling hos mor og mormor ved Meldal Frisørsalong. Hun dro til Oslo for å delta ved årets NM i "Hår og Skjønnhet", klasse junior opp til 25 år. Der deltok 19 frisører fra hele landet i hennes klasse.  

06.02.2008 -
Kategori: Arkiv

Det var konkurranse i moteklipp junior, og langhårsklipp samt oppsett av langt hår. Mesterskapet gikk over to dager, men Gunn Mari var kun med en av dagene. Aldri før hadde hun vært så nervøs, forteller hun. Med skjelvende hender klarte hun likevel å sette opp håret på modelldokka si. Det var bedre da hun skulle klippe sin modell, men på grunn av nerver gjorde hun en stor feil i begynnelsen av hårklippen. Likevel fortsatte hun klippinga, og mor Marit, som hele tiden fulgte med, var til god støtte. Til tross for nerver og skjelvende hender klarte hun seg fint. Gunn Mari gjorde en flott innsats i sin klasse, hun ble nr. 14 i hårklipp og nr. 5 i oppsetting av hår.
Da vi var innom arbeidsplassen til Gunn Mari i Meldal sentrum var hun i full gang med å sette opp håret på modelldokka si på nytt. Den skal stå på utstilling i salongen, men frisyren var litt ødelagt etter hjemturen. Poengene ble lagt sammen og den som til slutt hadde flest ble norgesmester. Gunn Mari ble sammenlagt nr. 10 i NM. Mor og mormor er stolte av den flinke lærlingen sin og vi vil gratulere med en flott innsats. 
 

Annonser


Medlemmer