Ung Skaperlyst-messe på onsdag

 

Messa "Ung skaperlyst" foregår i Meldalshallen onsdag 1. februar. Kom og se!


30.01.2012 -

Entreprenørskapsmessa "Ung skaperlyst" arrangeres i Meldalshallen onsdag 1. februar 2012 fra kl. 10.30 til 14.30. Messa er åpen for publikum.

"Ung skaperlyst" er ei messe - eller ei mønstring - skapt etter initiativ fra engasjerte skolefolk i Rennebu, Midtre Gauldal og Meldal. Messa arrangeres hvert år, og alternerer mellom de tre kommunene. Formålet med messa er å fremme entreprenørskap og nyskaping i kommunene.

Entreprenørskap er et satsningsområde for skolene i Meldal, Rennebu og Midtre Gauldal, og ordførerne fra alle tre kommune deltar på messa.

"Ung skaperlyst" arrangeres for sjuende gang i 2012. Messa inviterer både til kulturinnslag, matservering og selvsagt en presentasjon av elev- og ungdomsbedrifter fra hele regionen.

 

Program:

- Elevbedrifter/ungdomsbedrifter med produkter og tjenester (stands)

- Kreativ konkurranse

- Utstilling prosjekt og tema-arbeid i skolene

- Markedsføringsduell

- Underholdning fra elever ved kulturskolene

- Kafeteria drevet av elever

Til "Ung skaperlyst 2012" er det påmeldt 19 elevbedrifter, 15 ungdomsbedrifter, 3 deltakere på prosjekt, 3 på markedsføringsduell og 2 på fotokonkurransen.

Årets kreative konkurranse går ut på å designe antrekk av plastposer, og det er 19 antrekk som skal vises på catwalken.

Tilsammen er det 242 påmeldte ungdommer.

I klassen for ungdomsbedrifter er det påmeldt 10 bedrifter fra Østersund. Dette henger sammen med et nært samarbeid gjennom flere år mellom Gauldal videregående skole og Jämtlands Gymnasium.

Finn mer informasjon på www.ungskaperlyst.no

Annonser


Medlemmer