Unge med skaperlyst

Partykitguttene Felix, Marcus og Johan

Helt fra Sverige til Meldalshallen


01.02.2012 -

Etter å ha sett rundt på bedriftene i Meldalshallen fant vi mange kreative Ungdommer. Det var elever fra skoler i både Meldal, Midtre Gauldal, Rennebu og Østersund.

Vi stoppet ved Ungdomsbedriften Ready46 som kom helt fra Østersund. Produktet deres var en partykit, i den lå det kondomer og tamponger. Grunnen til at de kom på dette var for og få folk til og være flinkere til og beskytte seg mot kjønnssykdommer på fest. Den var enkel og lett og ta med seg.

Ungdommsbedr UnderbarSandra, Matilda, Jennifer og Lovisa i UB Underbar

Det var også andre bedrifter fra Sverige, og i blandt den la vi spesiellt merke til jentene med bedriften Underbar. De solge pakker med truser, grunnen til det var at de synes truser er så dyre. Disse trusene var også fine å se til, de mente at om man hadde fint undertøy følte man seg mer vel. De har videre plan med og lage flere kolleksjoner til både menn og kvinner.

Ungdommsbedr refleksUB Super Refleks vant pris for beste brosjyre.

Vi traff også på noen jenter fra Melhus, de hadde en ide om brukervennlig reflekser. Den kunne enkelt stykes på klær. De mener folk er for dårlige til og bruke reflekser. Refleks gjør oss hele 85% mer synlig i mørke.

Tekst og foto: Ane Bjørnås og Ragna Elise Grudt

Annonser


Medlemmer