Unike "Salvesen & Thams-votter"

Vottene med logoen til Salvesen & Thams.

Torill Stafne er strikkedame. Du vet, en sånn som aldri kan sitte ned uten at strikkinga er med. Nå strikker hun unike votter med logoen til Salvesen & Thams - mønsteret har hun laget selv, og S&T har godkjent det.

09.08.2011 - Anne Mari Svinsaas

- Jo, det er jo artig å strikke noe helt eget, noe som ingen andre lager, sier opphavskvinnen til de fine vottene. - Jeg konfererte flere ganger med Bjørn Tokle slik at logoen skulle bli så lik den originale S&T-logoen som mulig. Bjørn var skikkelig pirkete. Det er jeg glad for nå, for jeg synes vottene blir fine, om jeg skal si det sjøl, smiler Torill.

Torill_Stafne_med_votter.jpg

Torill Stafne strikker vottene med det unike mønsteret i flere farger. "Tilbehøret" til S&T-logoen er også i to varianter; jernbaneskinner og stjerner.

Torill Stafne elsker å strikke, men etterhvert holder hun seg til mindre arbeider som strømper, lugger, votter og fingervanter - gensere og kofter synes hun blir for tungt å jobbe med. Hun tar imot bestilling på strikkevarer, og hun forteller at hun allerede har levert flere par votter til Orkla-konsernet som gaver.

- Jeg har snakket en del med Arve Slørdahl i prosessen med å lage mønsteret, og han synes vottene er artige. Han er også klar på at bare jeg har lov å bruke logoen til Salvesen & Thams som strikkemønster, avslutter Torill Stafne.

008.jpg

Fine, røde "Salvesen & Thams-votter"!

009.jpg

Svarte votter med S&T-logo og jernbaneskinner. De røde har stjerner som tilbehør.

Tekst og bilder: Anne Mari

Annonser


Medlemmer