Utsalg på Bjørnli 

Ingrunn Solem fra Orkanger  

Det er populært å ta en ettermiddagstur til Løkken Industripark for å shoppe. Hver torsdag mellom 17 og 20 har Lindon i Norge utsalg av klær fra kolleksjonsprøver og overskuddslager. Hit kommer det også venninnegjenger fra både Gauldal og Surnadal. De kombinerer gjerne turen med shopping av flotte klær, og tar en matbit på Bergmannskroa før de returnerer til hjemplassen sin.  

07.05.2008 -
Kategori: Arkiv

Ingrunn Solem fra Orkanger var på utsalget for første gang og hadde funnet seg mye fine klær til mai-dagene. Hun er godt fornøyd med handelen og vil fortelle sine venninner om utsalget på Bjørnli. Jungeltelegrafen fungerer godt når det gjelder godkjøp på klær.

Laila Melås fra Snillfjord har også gjort sin første handel her i dag. Hun hadde denne dagen behandlet en pasient som fortalte om Lindons utsalg på Løkken, og tok turen samme dag. Slik fungerer jungeltelegrafen godt!

Heidi Bjørndal passer butikken hver torsdag og forteller at det kommer damer fra hele distriktet, men mest fra Meldal. Det var litt rolig først på nyåret, men nå har damene våknet og vil kjøpe seg nye klær. Her er nye kunder, og kunder som ser innom med jevne mellomrom for å se etter nyheter, sier Heidi.


 

Ingrunn Solem fra Orkanger  Ingrunn Solem fra Orkanger  

Laila Melås fra Snillfjord  Laila Melås fra Snillfjord  

Annonser


Medlemmer