Valper i fleng 

Tonje og Gudmund 

Hjemme hos Gudmund Engen på Storås fikk harehunden Aya 9 valper den 7. mars. Hunderasen heter Hamiltonstøver og dette er 2. kullet Aya setter til verden. Første gang fikk hun 8 valper, og disse valpene er ikke vanskelig å selge, forteller hundeeier Gudmund Engen. De har fine stamtavler, far til valpene er premiert som internasjonal utstillingschampion, norsk og finsk jaktchampion. Aya er tredje generasjon av eget oppdrett og hun har to cert. på utstilling. Gudmund har hatt denne hunderasen siden 1991.  

07.04.2008 -
Kategori: Arkiv

Til påske var mor og de nyfødte valpene med på hyttetur. De ble godt pakket i en pappkasse og fraktet opp med snøscooter. Da en av valpene tok til seg lite mat, ble Gudmund bekymret. Han tok med seg hele kullet heimatt, etter 3 døgn på påskefjellet.

Dattera Tonje synes det er veldig artig med hund og nå skal hun ha en av valpene. Den skal trenes opp til å være med på utstillinger, men far sjøl må nok ta den med på jakt. Gudmund har aldri hatt noe sykdom på hundene sine, og er veldig glad for det. Det er bare 2 av valpene igjen, resten er solgt. Vi har også stor etterspørsel fra Sverige, sier han. 

Tonje og Gudmund Tonje og Gudmund 

Hele kullet samlet Hele kullet samlet 

En stolt hundemor  En stolt hundemor  

Annonser


Medlemmer