Vel overstått.. 

Mange til start også denne gang 

Palmehelga og dagene før påske så ikke ut til å gi oss det aller beste påskeværet i år heller. Vi mintes påska i fjor, hvor det ikke var mulig å være ute en eneste dag. Det årlige ”Litjfjellrennet” ble da avlyst for første gang siden det startet i 1993. På Skjærtorsdag kom sola, og rennet ble avviklet på tradisjonelt vis og med mange deltakere, store som små. 

25.03.2008 -
Kategori: Arkiv

Det var kald vind, men det var ikke til hinder for konkurranseinstinktet til de yngste deltakerne. De løp gjennom den gjenblåste løypa uten tanke på idealtida. Rennet ble gjennomført til punkt og prikke, og medalje og diplom ble det på alle også denne gang. Resten av påska bød på bedre og bedre vær, vinden avtok og vi fikk oppleve kalde kvelder og netter med måneskinn. Den fineste dagen fikk vi i går 2. påskedag.

Vi slapp billig unna sammenlignet med Røros, som hadde 33,3 minusgrader natt til 1. påskedag. Trøndelag fikk i løpet av siste del av påsken oppleve en av de kaldeste periodene i slutten av mars som noen gang er registrert i landsdelen.

Røde kors kom 963 personer til unnsetning i årets påske. Dette er 300 flere enn i fjor, og forklares med stor utfart. I byene fikk politiet mye å ta fatt i, med bl.a. flere ran og uroligheter. Bare i Trondheim har 53 personer vært i arresten i løpet av høytiden. Nå er det over et år til neste påske, som kommer i april.


 

Mange til start også denne gang Mange til start også denne gang 

Erik Sørløkk venter på starten Erik Sørløkk venter på starten 

Utdeling av medaljer  Utdeling av medaljer  

Trygve og Halvor Herrem mottar diplomer  Trygve og Halvor Herrem mottar diplomer  

Annonser


Medlemmer