Velkommen til nye meldal.no!

 

Nå sitter du, kjære leser, og ser på den nye utgaven av meldal.no, nettportalen for innbyggere i Meldal kommune og alle andre som er interessert i hva som skjer i Meldal.


31.10.2011 -

Det har vært en lang prosess å komme hit. Det koster tid, krefter og penger å skape et nytt utseende og nye funksjoner slik vi har gjort i samarbeid med IT-bedriften Exigo. Kanskje er det ting du ikke liker eller skjønner helt til å begynne med, men vi håper du finner ut av hvordan sidene fungerer og liker dem godt etter hvert.

Vi har også samarbeidet tett med Løft Meldal Opp og Fram (LMOF), og utseendet på sidene er basert på profilhåndboka som kommunen har vedtatt for markedsføring av Meldal.

Gi oss gjerne tilbakemelding på nye meldal.no – vi har veldig lyst til og behov for å få respons på det meldal.no er blitt. Kanskje er det ting vi må forandre etter hvert også.

En nyhet er det at du nå har muligheten til å legge inn tilbakemelding både på sidene og på de enkelte artiklene ved å bruke kommentarverktøyet “Facebook-comments”. Dette betyr at du må ha en Facebook-konto for å kunne legge inn kommentarer.

Fremdeles er epostadressen vår redaksjon@meldalsnett.no – vi gleder oss til å “høre” hva du synes!

Redaksjonen

Annonser


Medlemmer