Venter storinnrykk

 

Lørdag kveld er det ventet fullsatt Meldalshall når Meldal tar imot serieleder Aksla i kvinnenes 3. divisjon. Kun seier er godt nok for hjemmelaget om håpet om opprykk skal leve videre.

16.02.2007 -
Meldal har så langt ikke avgitt poeng på hjemmebane denne sesongen. Noe leder Jon Ivar Syrstadeng i stor grad tilskriver det store publikumsoppmøtet.
- Vi er svært glad for den måten publikum har sluttet opp om kampene våre denne sesongen. Våre motstandere blir litt andektige når de kommer til Meldalshallen og ser at det er fullsatte tribuner. Samtidig gir det våre egne spillere en ekstra motivasjon, og i sum så er dette medvirkende til de resultater vi oppnår på hjemmebane. Den effekten har vi også stor tro på til lørdagens kamp, sier Syrstadeng, og forteller at det slett ikke er bare meldalinger, men også mange fra nabokommunene som kommer til Meldalshallen når det spilles 3. divisjon.
Avgjørende kamp
Aksla leder 3. divisjon foran Meldal, med Volda/Ørsta på tredjeplass. Vinneren rykker direkte opp, mens andrelaget spiller kvalifisering om opprykk.
- Vi må slå Aksla for å ha en sjanse på andreplassen. Selv da vil vi være avhengig av hjelp fra andre, men vi vet at Aksla og Volda/Ørsta skal møtes senere. For egen del må vi vinne de fire gjenstående kampene, og selvsagt må vi ta to poeng mot Aksla lørdag kveld. Vi gleder oss til kampen, ikke minst med tanke på den stemningen det bruker å være i hallen, sier lederen i Meldal Håndballklubb, Jon Ivar Syrstadeng.

Annonser


Medlemmer