Ventetiden er snart over!

 

Alle meldalinger bør kjenne sin besøkelsestid og møte opp på Løkken Stadion ("kunst`n) fredag 27/4 kl 19.30. Da kommer seriefavoritt Frøya på besøk, og vi får et toppoppgjør i 4. div allerede i premieren.

27.04.2007 -

Vi har fått mange nye spillere denne sesongen, og vi mener selv at vi har et bedre lag i år enn da vi spilte i 3. div i fjor.
Spillere som Olav Tokle (Orkla), Stian Bergsrønning (Orkla), Eivind Kjerstad (Orkla), Ola Melien (studier) og Terje Bustad (studier) har alle "vendt hjem". Bjørn Aasen (Orkla) fra Hoston har valgt å spille for oss. I tillegg vil publikum kunne stifte bekjentskap med et firkløver fra egen stall. Håkon Ramstad (16), Eirik Solem (16), Ola Resell (16) og Vegard Svartbekk (16), har alle tatt utfordringa og er ny i A-stallen.
Borte fra i fjor er John Mogset (lagt opp), Anders Einar Skjølsvold (lagt opp/keepertrener) og Morten Haugen (lagt opp).
Arne Olav Berg er ny hovedtrener for året. Han har fått med seg Knut Asgeir Berg og Anders Moldjord som spillende assistenttrenere, og som i tillegg har hovedansvaret for juniorlaget.

MØT OPP OG GI SPILLERNE DEN STØTTEN DE FORTJENER!!!!!!!

Gerd Irene

Annonser


Medlemmer