Verdensdagen for psykisk helse

 

Under mottoet Samarbeid gir muligheter markeres Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober i Sentrumsbygget i Meldal der kantina, hjelpetjenesten og helsestasjonen vil holde åpen dag - hele dagen!! Kaffe og vafler serveres fra morgen til kveld og mellom kl. 11.00 og 13.00 vil det være mulig å kjøpe en varm lunsj - jegergryte m/salat og brød (kr. 20,-). Og kl. 12 kommer ordføreren....


07.10.2008 - Marit Mjøen

Verdensdagen for psykisk helse 10. oktoberOrdfører Ivar Syrstad vil kl. 12.00 si noen ord i anledning dagen, sammen med flere som er delaktige i prosjekter vi har her i Meldal.

Kulturskolen vil ha flere innslag med sang i løpet av dagen.

Alle kjenner vi noen som sliter - snakker vi om det? Kanskje er vi ikke så opptatt av psykisk helse, - men vi synes det er viktig å ha det bra. Verdensdagen for psykisk helse er en dag der vi skal minne oss på å bli flinkere til å bry oss om hverandre og sette akkurat de nevnte temaene på dagsorden.

Meldal kommune ønsker store og små velkommen på Sentrumsbygget 10. oktober 2008. I tillegg til alvor, blir det mest sosialt samvær og hyggelig møte mellom mennesker.

Det er organisasjonen Mental Helse som sammen med Helsedirektoratet jobber for å inspirere til arrangementer og markeringer over hele landet denne dagen. I fjor var temaet ungdom og psykisk helse, og halvparten av alle ungdoms- og videregående skoler markerte dagen. Meldal kommune har latt seg inspirere av Mental Helse for å vise hvor viktig kommunen synes dette er.
 
 
I år er det den voksne delen av befolkningen som er målgruppen for markeringa. Det er laget en enkel brosjyre om dagen. Klikk på bildet og få mer orientering. Du kan også lese mer på Mental Helses hjemmeside - www.mentalhelse.no

Trykk på brosjyren for å se litt om hvordan frivillige organisasjoner kan sette temaet på dagsorden.

Annonser


Medlemmer