Med humor som viktig ingrediens

Komiteen for arrangementet fikk velfortjent ros og blomster.

I går 10.oktober ble Verdensdagen for psykisk helse markert i Meldal Samfunnshus


11.10.2012 -

Det ble en dag med mye innhold både faglig og med fin underholdning. De frammøtte fikk høre om hvordan de forskjellige etater i Meldal kan være til hjelp og ikke minst fikk representantene fra etatene et innblikk i hvordan det jobbes med psykisk helse i Meldal.

meldal.no sin medarbeider kom utpå ettermiddagen og fikk en særdeles god mottagelse med tilbud om både mat og drikke. Det var en god stemning og praten gikk livlig over en kopp kaffe.

Anne Lise Reberg er en av ildsjelene bak arrangementet og fortalte at humor er en av de viktigste elementene i jobben med psykisk helse. Det fikk vi et tydelig bevis på da Tander Bakli (Knut Olav Laksøyen) kom og fortalte gode historier om jakt og kvinnfolk på gården som han driv sammen med mor si. Latteren satt løst blant publikum og han fikk stor applaus for en god opptreden.

psykiskhelseTanderBakli003Tander Bakli hadde mange morsomme histoirer på lager.

psykiskhelsepublikum009Publikum fikk trimma lattermusklene da Tander Bakli kom.

psykiskhelseSvartbekk011Odd Arild Svartbekk leda oss på en fin måte gjennom hele dagen.

Dagen på Meldal Samfunnshus ble avslutta med at leder for psykisk helse i Meldal, Karin Hjulstad tok en oppsummering med at de hadde fått mange positive relasjoner etter dette arrangementet.  Etter avslutninga med loddtrekning ble alle invitert med til grensa mellom Meldal og Rennebu for å overvære korsang på grensen og overlevering av stafettpinnen for psykisk helsedag til Rennebu.

psykiskhelseHjulstad013Karin Hjulstad avslutta dagen i Meldal Samfunnshus.

Vi håper å få en reportasje og bilder på dette senere på meldal.no.

tekst/foto

Britt G. Moen

Annonser


Medlemmer