Vi presenterer flere band 

Tefeilles 

Enhver person som overvar by:Larm og ikke fikk med seg The Disciplines gjorde et par idiotiske valg på veien. Men som en reddende engel Gabriel kommer Storåsfestivalen til unnsetning og presenterer The Disciplines. Etter at Briskeby ble lagt på is fant Bjørn, Bård og Claus ut at de ville fortsette å spille rock. Med seg på vokal har de Ken Stringfellow fra The Posies, og det låter bra. Utrolig bra! Det hender seg at musikk er magisk, og det er nok også Kronprinsen enig i etter å ha fått med seg konserten på Rockefeller. 

05.04.2008 -
Kategori: Arkiv

TEFEILLES
Tefeilles fra Hitra har gjort noe som ikke mange trønderske band har fått til de siste årene. Med sin Norskspråkelige og jordnære musikk har de både entret Norsktoppen med låta ”To Hjærta” og de har fått massiv mediedekning i media, deriblant med opptreden på God Morgen Norge på TV2. En slik innsats og pågangsmot må støttes opp under, og vi ønsker Tefeilles velkommen til sommerens festival!

For en del år siden var det finske Leningrad Cowboys som var i skuddet. Den tiden er nok ute for nå er det Stalingrad Cowgirls sin tur. Stalingrad Cowgirls startet å spille punkrock i den finske byen Salla i 2005, og har siden stort sett vært ute på veien. I fjor sommer signet Warner 18-åringene, og debutplata "Somewhere High" ble gitt ut i Norge i januar. Tidligere har bandet spilt både på Henry´s Pub i Kuopio og på Eurosonic, men i sommer er det altså Storås sin tur. På myspacesiden deres står det å lese "Save a horse, Ride a cowgirl". Hva som menes med dette får kun de som møter opp vite.

GOAT THE HEAD
Goat The Head med opphav fra Orkdal var lei av alt alvoret innenfor metall, hvor det tydeligvis er påkrevd å spille i camobukse eller gladiatorboots.
Bandet har tydeligvis en god aura rundt seg, for bare halvåret etter debutplaten ble sluppet på Tabu Recordings så har de fått langt mer oppmerksomhet enn de fleste ”seriøse” band. Bandet kom nettopp hjem fra den prestisjetunge festivalen South By Southwest i Texas, og har også hevet mange øyebryn i England som de turnerte i fjor høst. Sjangeren kaller de selv ”Primal caveman death metal”, her skal det med andre ord være primitivt, direkte og skittent, samt uten for mye gravalvor, og skinn er byttet ut med pels og bein. Sjekk ut musikkvideoen til ”Darwinian Minions” fra debutplata så skjønner du hva vi prøver å beskrive for deg.

Les mer 

Tefeilles Tefeilles 

The Disciplines The Disciplines 

Annonser


Medlemmer