Videre i morgenkonkurransen 

En allvitende, samfunnsengasjert og konsentrert Arnt Bjørkhaug 

Da Rennebu Snekkeri røk ut i morgenkonkurransen på fredag, kastet de ballen videre til trappeavdelingen ved Meldal ASVO. Der satt det 5 personer med Arnt Bjørkhaug i spissen, og Arnt ”skjøt fra hofta” på første spørsmål, - og traff.  

21.01.2008 -
Kategori: Arkiv

Ettersom motstander Prøven Bil i Verdal bommet på sitt første spørsmål, var det allerede lagt et godt grunnlag for en seier. Meldal ASVO var lure nok til å benytte seg av alternativer på spørsmål 2, og ledet konkurransen 8-5 før ja- og neirunden startet. Verdalingene tok inn ett poeng på denne runden, men det forhindret ikke Meldalsbedriften i å vinne med 17 poeng mot motstanderens 15. Vi gratulerer!

Ny utfordrer for Arnt Bjørkhaug og medhjelpere ble Bilhuset i Verdal, da blir det nye muligheter til å trimme de små grå på trøndelagssendinga 08.45 i morra tidlig. 

En allvitende, samfunnsengasjert og konsentrert Arnt Bjørkhaug En allvitende, samfunnsengasjert og konsentrert Arnt Bjørkhaug 

Gunnar Bjørkhaug, Øyvind Sæternes, Arnt Bjørkhaug og Roar Kvernberg er glade vinnere Gunnar Bjørkhaug, Øyvind Sæternes, Arnt Bjørkhaug og Roar Kvernberg er glade vinnere 

Annonser


Medlemmer