Vil bli møbelsnekker 

 

Marita Louise Landrø er 16 år og går første året på Meldal videregående skole, design og håndverk. Vi traff henne hos Ole Lium Møbelverksted as, der hun hadde sin 2. dag som utplassert elev fra skolen.  

18.01.2008 -
Kategori: Arkiv

Her skal hun være i 14 dager for å bli kjent med bedriften og delta litt i produksjonen. Foreløpig var hun mest rundt om i lokalet og så produksjonen gå sin gang.
Marita Louise går i år samme linje som frisører m.m., men hun slipper å dra til Brundalen i Trondheim neste år. På Løkken har de kompetanse for møbelsnekring, og da vil hun søke den linja. Hybelleilighet har hun i Løkken sentrum og der trives hun veldig godt. Marita Louise er oppvokst i Lensvika. Hun har spilt tverrfløyte i 7 ½ år og spilt i Agdenes skolekorps i 7 år. Er for tiden lei av korps, men hun tar gjerne spilleoppdrag med fløyta. Da hun var yngre ønsket hun å bli politi, men var sikkert ikke høy nok, og synet var heller ikke helt bra, forteller Marita. Som lensviking har hun, ikke overraskende, sommerjobb som jordbærplukker. Da spiser jenta jordbær med fløte, og ellers liker hun musikk, idrett og trearbeid.

Brit

Les om Ole Lium Møbelverksted AS her




 

Annonser


Medlemmer