Vinner av ukens nøtt i juni.

 

meldal.no gratulerer en overrasket Toril Rædergård som vinner av et gavekort fra Coop Meldal for å ha deltatt i ukens nøtt.

20.11.2010 - Aud Inger Kalseth
Kategori: Arkiv

Men hun ble positivt overrasket, for hun sier selv at å vinne noe som helst, slett ikke er hverdagskost. Ved åpningstid møttes vi på Coop Meldal for å markere seieren med overrekkelsen av gavekortet.

meldal.no beklager at det har tatt så lang tid å få fram månedens vinnere, men tiden går så alt for fort og prioriteringene blir noen ganger litt feil. Men nå skal vinnerne for andre halvdel av 2010 komme i rask rekkefølge.

Coop Meldal forbereder seg på julehandelen og har denne uken hatt baketilbud. Bestyrer Geir har merket seg at julehandelen er i gang i mye større grad enn det som er vanlig. Han tror kanskje det flotte vinterværet har påvirket folk til å komme i julestemning. I tillegg til de ukentlige tilbudene ønsker Geir å gjøre oppmerksom på tilbudet " Miks tre for kr. 69,-". Rundt omkring i butikken finner du varer som er merket på denne måten, og som du selv kan velge tre av og betale kr. 69,-.

2.jpg
Både giver og mottaker er fornøyd

Annonser


Medlemmer