Vinneren fikk premien fra Intersport

Leserkonkurransens vinner får her premie fra Intersport.

Nok en måned er omme og vinneren av leserkonkurransen er trukket ut og møtte hos Intersport på Løkken for å få sin velfortjente premie.

03.03.2009 - Wenche Rennan

Vinner_2.jpg

Vinneren er Johan Olav Fossmo fra Meldal. Han ble trukket ut som vinner av leserkonkurransen i februar og tirsdag formiddag fikk han en solid bag i premie fra Intersport på Løkken.

Vinner_22.jpg

 Toril Rædergård overrekker premien til Johan Olav Fossmo.

 

Johan Olav er oppvokst i Meldal, men har siden bodd i Trondheim i 30 år. Der jobbet han i Posten og i 2004 flyttet han tilbake til heimbygda. Her jobber han også i Posten, i tillegg til jobbene ved Tine Midt-Norge og Coop S-marked i Meldal.

Når han ikke haster mellom tre jobber er han og kona Astrid glad i å gå på turer her i Meldal og å dra på turer ut i Europa. De siste årene har de vært på flere bussturer til mellom-europa og har fått sett mye flott natur og spennende steder. Astrid er opprinnelig fra Dokka og er vant til og trives med bygdelivet, sjøl om også ho har bodd i Trondheim i mange år. Til høsten håper de å kunne ta en ny tur nedover Europa og forhåpentligvis Ungarn denne gangen. Men de sier begge at de også trives godt å reise rundt i Norge, som også har så mye flott natur å by på.

Johan Olav og Astrid følger med på leserkonkurransen i meldal.no og vet som oftest svaret, sjøl om det noen ganger er vanskeligere enn da han sendte inn svar på Lium møbelverksted, som er deres nærmeste nabo! Vi takker Johan Olav for innsatsen og håper han fortsetter å delta i konkurransen.

Vi takker også Intersport for premien og ønsker også Toril god tur til Brasil !

Annonser


Medlemmer