Vinteraktivitetsuke 

 

Like ved Meldalshallen så vi røyk fra et bål, en lavvo og noe folk. Vi tok en liten titt innom leiren for å se hva som foregikk i det flotte været.  

27.03.2008 -
Kategori: Arkiv

Det var vinteraktivitetsuke for elever ved Meldal videregående skole, linje barne- og ungdom, 2.året Helse- og sosial. 2 lærere og 4 elever hadde trena på å sette opp lavvo. De skulle også lære seg å tenne opp primusen, men det ble utsatt til dagen etter, fortalte de litt skøyeraktig. Men bålet hadde de fått fyr på, og nå var de i full gang med grilling av pølser. På bildet til venstre ser vi Arne, lærer Tone, i snøsenga bakerst ligger Tone Elisabeth, Monica, Camilla og til høyre kontaktlærer Rita. Etter grillinga skulle de lese litteratur "For barn i natur".
De skal i løpet av 2 dager lære om fjellvettsregler, leike i snøen, gå på ski, ha ski-leiker, pakking av sekk, turutstyr med mer. Vinteraktivitetsuka avsluttes fredag sammen med Kløverløkken barnehage som har skidag. Elevene fra barne- og ungdomslinja får fin trening i å aktivisere barn i alderen 0-18 år.

 

 

Annonser


Medlemmer