Vitamininnsprøytning 

Alle fotos: Egil Hilstad 

Dette er årets store begivenhet for pensjonistene. Meldal Snøscooterklubb arrangerte sin årlige tur sist lørdag, og medlemmene stilte med velvillig mannskap. De 34 pensjonistene og 20 snøscooterkjørerne fikk en uforglemmelig tur.  

18.04.2008 -
Kategori: Arkiv

Turen gikk fra Nor’s skiarena via Åstjønna, over Resdalsveien ved Stoin og opp Svartbekken til Bjognan. Her tok de en stopp, og det ble servert kaffe og noe å bite i. De sto parkert ved hytta til Anders Hoem, og derfra var det flott utsikt til Trollheimen. Etter kafferasten gikk turen langs med vernegrensa opp til Jostein og Ove Helge Lo sine hytter ved Langliåsan. Her ventet vertinnene Laila Fagerhaug Grut og Ingrunn Snuruås. De serverte lapskaus, og kaffe med godt til. Etter middag holdt pensjonistleder Erling Hove takketaler, for mat, servering og stor takk til Meldal Snøscooterklubb. Han uttrykte stor glede og takknemlighet for at klubben spanderer middag, kaffe og alt som skal til for å få til en vellykket tur på dem.
Returen gikk om Mjukinn, Fjelldalanj, Fjelldalshøylu og ned til skiarenaen. Hele turen varte i 5-6 timer og var meget vellykket. Meldal Snøscooterklubb vil gjerne takke for at de fikk bruke det preparerte løypenettet.

Brit 

Alle fotos: Egil Hilstad Alle fotos: Egil Hilstad 

Annonser


Medlemmer