Watcha Clan og Jason Ringenberg kommer 

 

Franske Watcha Clan lever som nomadefolk og utvikler sitt musikalske utrykk gjennom sine mange møter med de verdenshjørnene de besøker parret med sine ulike etniske opphav. Alt fra østeuropeiske toner som volkalist Sista K´s er vokst opp med til Chaabi Blues fra Algerie, som alt får ny drakt og ispedd tunge rytmer på mer moderne vis. ”The DIASPORA HI-FI project” er deres siste album som ble sluppet i vinter, og er innspilt i Marokko og Algerie. Her får du en stor del av vår komplekse verden presentert i ett enhetlig og suggererende utrykk.  

04.04.2008 -
Kategori: Arkiv

Jason Ringenberg vokste opp på en grisefarm i Illinois og allerede som niåring viste ham alt om å få skitt under neglene, når han og broren jobbet lange harde dager på farmen. Han bestemte seg også tidlig for at det var countrymusiker han ville bli og kan nå se tilbake på en karriere på over 30 år, både i band som legendariske Jason and the Scorchers og som soloartist. Han har også gjort innspillinger med artister som Steve Earle, Lambchop og The Wildhearts. På Storåsfestivalen kommer han alene for å gjøre to konserter, en som Farmer Jason, hans alias som barnemusiker, og en hvor han tar for seg sitt vanlige mangfoldige reportuar.

Hva det kalles når man er sju i bandet vites ikke, men sju er de iallfall danske Dúné. Bandet spiller indielektrorock som baserer seg på intstrumentnavn som Roland Juno 60 og g-707, Orla Tiffany, Casio AZ-1, Telecastere og Rickenbackere. Dúné har turnert inn- og utland og spilt over 200 konserter, noe som gjør dem til et band med solid erfaring til tross for at medlemme knapt blitt myndige. Noen av låtene tar deg tilbake til tiden da Amiga og Commodore 64 var populært, og man får bare lyst å hive seg med I dansen til de gamle sangene.

Les mer 

Annonser


Medlemmer