Web-kamera Løkken

 

Nytt web-kamera er satt opp.


24.12.2012 -

Under menypunktet Webkamera på  fremsiden her på meldal.no kan man finne lenker til forskjellige kamera som gir mulighet til å sjekke ut været flere steder i Meldal.

Vi har nå tre kamera oppe. Det siste ble satt opp på Løkken for noen uker siden og viser Løkken sentrum mot Orkla Industrimuseum og Bergmannskroa.
De andre er ved Garberg, nær fylkesvei 65 og grensen mot Rindal, og ved Å-bua som viser området oppover mot Resdalen.

Kameraet på Løkken er sponset av Drugli Maskin, og andre bedrifter (eller lag/foreninger og privatpersoner) som ønsker å sponse et webkamera kan ta kontakt på redaksjon@meldalsnett.no for mer informasjon om muligheten for dette.
Sponsingen har en engangskostnad på 3.200,- +mva som da er med å dekker en del av kostnadene meldal.no har med kjøp og montering av kameraene. Den som sponser vil få en side med logo og lenke, lignende det som er på de tre kameraene som allerede er lansert.
Dette vil gi en fin reklameeffekt for sponsorene, spesielt mot "hyttemeddalinger" som ønsker å sjekke været før de drar hjemmefra.

Vi har pr i dag flere kamera på lager, så hvis det er noen som ønsker å få opp et kamera raskt, så er det bare å ta kontakt på redaksjon@meldalsnett.no.
Sponsorene må ha tilgang til en plass å montere kameraet som gir en interessant utsikt og være på et sted man har tilgang til strøm og internett. Det trenger ikke å være samme som sponser kameraet og internettlinjen (se webkamera Garberg for eksempel på dette)

Annonser


Medlemmer