Webkamera

Utsikt fra Å-bua.

Når har du mulighet til å se bilder fra flere webkamera i Meldal.


11.07.2012 -

Som kanskje flere av leserne allerede har sett så er det nå kommet ett nytt menypunkt på fremsiden her på meldal.no som heter Webkamera. Her vil man finne webkamera som vil gi leserne mulighet til å sjekke ut været flere plasser i Meldal.

Pr i dag har vi to kamera oppe. Det ene er ved Garberg, nær fylkesvei 65 og grensen mot Rindal. Det andre kameraetble utlagt i dag, og montert på Å-bua og viser området oppover mot Resdalen.

Kameraet på Å er sponset av Coop Marked Å, og andre bedrifter (eller lag/foreninger og privatpersoner) som ønsker å sponse et webkamera kan ta kontakt på redaksjon@meldalsnett.no for mer informasjon om muligheten for dette.
Sponsingen har en engangskostand på 3.200,- +mva som da er med å dekker en del av kostndene meldal.no har med kjøp og montering av kameraene. Den som sponser vil få en side med logo og lenke, lignende det som er på de to kameraene som allerede er lansert.
Dette vil gi en fin reklameeffekt for sponsorene, spesielt mot "hyttemeddalinger" som ønsker å sjekke været før de drar hjemmefra.

Vi har pr i dag flere kamera på lager, så hvis det er noen som ønsker å få opp et kamera raskt, slik at man får effekten av sommerturismen, så er det bare å ta kontakt på redaksjon@meldalsnett.no.
Sponsorene må ha tilgang til en plass å montere kameraet som gir en interessant utsikt og være på et sted man har tilgang til strøm og internett. Det trenger ikke å være samme som sponser kameraet og internettlinjen (se webkamera Garberg for eksempel på dette)

Annonser


Medlemmer