Yrkesmessa 2011 i ved Meldal VGS

Fra fjorårets Yrkesmesse

Finnes det framtidsmuligheter i Orkdalsregionen for deg?

Orkdalsregionen trenger flere folk og flere bedrifter. Vi trenger folk og bedrifter som bidrar til utvikling og arbeidsplasser slik at folk kan ha det godt her – slik at folk kan finne en jobb de trives med og et godt sted å bo. Vi trenger flere som kan hjelpe til innen helse og omsorg og andre tjenester. Vi trenger deg som leser dette.

20.10.2011 - Frode Langeng

Når du som er ung forlater årets Yrkesmesse vil du forhåpentligvis ha med deg inntrykk av at det finnes utrolig mange yrker og bedrifter i vår region. Vi har nesten alle bransjer; industri, handel, service og kontoryrker, små og store bedrifter. På Yrkesmessa finner du ansatte og lærlinger for en stor del av næringslivet i vår region. Sammen med messa har vi også ulike kurs og seminar, hvor vi håper du finner noe interessant. Eller kanskje du finner ut at det du trodde var drømmejobben slett ikke var det likevel? Du finner alltid andre muligheter her i vår region!

Yrkesmessa er blitt en møteplass for bedriftene og skolene i Orkdal, Meldal, Skaun, Agdenes, Snillfjord og Rindal. Tirsdag 25. oktober 2011 er det fjortende året på rad at næringslivet inviterer elever, bedrifter og kommuner til Yrkesmesse der Orkdalsregionens mange yrkesmuligheter vises frem.  Vi oppfordrer gjerne foreldre til å ta seg en tur med sine håpefulle!

Yrkesmessa starta etter initiativ fra Morten Foss i Arena Meldal i 1997.  I 2001 ble den utvidet til å omfatte både Meldal og Orkdal, og fra 2004 med Orkladal Næringsforening som arrangør.  Messa veksler mellom å være på Orkdal og Meldal VGS annethvert år. Siden det er byggevirksomhet på Follo i år, ønsker vi velkommen til Meldalshallen for andre år på rad denne gangen. Intensjonen er derfor å avholde messa ved Orkdal VGS både i 2012 og 2013.

For Orkladal Næringsforening er Yrkesmessa et arrangement som vi ikke skal tjene penger på. Vi har aldri hatt deltageravgift eller inngangsbilletter, og er derfor avhengig av sponsormidler for å dekke utgifter til bl.a. prosjektledere og transport av elever. Vi ønsker med dette å takke våre velvillige sponsorer og andre bidragsytere for at messa er blitt så bra som den er blitt. En stor takk også til elevene ved Medie- og kommunikasjonslinja ved Meldal VGS og Avisa ST for konstruktivt samarbeid om messeavisa. Til slutt ønskes messekomitéen takk for samarbeid og gode innspill.

Velkommen til Yrkesmessa 2011 25. oktober kl 10.00-17.00! Velkommen til å se Orkdalsregionens muligheter!

Yrkesmessa er et gratis arrangement som er åpent for alle interesserte.

Du kan laste ned en samlet informasjon om Yrkesmessa 2011 her.

Frode Langeng, prosjektleder for Yrkesmessa 2011, for Orkladal Næringsforening.

YM2011.JPG 

OrkladalN__ringsforening_1.gif 

DSC01291.JPG 

Fra Yrkesmessa 2010.

Annonser


Medlemmer