Yrkesmessa inviterer til nettrebus

 

Hva heter lederen i Orkladal Næringsforening og hvilken pris fikk Bergmannskroa i 2006? Dette er spørsmål Yrkesmessa 2008 inviterer 10.klassingene og elevene i videregående skole til å besvare som en forberedelse til årets messe i Meldalshallen tirsdag 21. oktober kl. 10.00-18.00.

14.10.2008 - Marit Mjøen

Yrkesmessa i Meldalshallen 21. oktober 2008Yrkesmessa er en mønstring av lokalt næringsliv, og tema for messa er utdannings- og karrieremuligheter. Over 50 bedrifter fra mange bransjer er reprsentert, og over 1000 elever fra ungdomsskole og videregeånde skole i regionen kommer til messa.

Yrkesmessa er åpen for alle, men i og med at så mange elever skal innom Meldalshallen, lønner det seg for annet publikum å komme ca kl. 14-15 da det er færrest elever der.

Mer informasjon om Yrkesmessa 2008 på hjemmesiden til Orkladal Næringsforening, www.onf.no

Det er Næringsforeninga som arrangerer messa i samarbeid med de videregående skolene, ungdomsskolene og Orkdal og Meldal kommuner - og selvsagt alle bedriftene som sørger for ei mangfoldig og spennende messe. I tillegg blir Yrkesmessa støttet økonomisk av flere lokale bedrifter og kommuner.

Annonser


Medlemmer